Forside /  Uttern Side

Uttern S45

Eventyret starter her!
Les mer!

Uttern D59

CRUISE AVSTED
Les mer!

Uttern S53

BILLETTEN DIN TIL LANGE DAGSTURER
Les mer!

Uttern T53

SPONTAN, SPORTY, UIMOTSTÅELIG
Les mer!

Uttern S59

BÅTTURER TIL HVERDAGS
Les mer!

Uttern S59

BÅTTURER TIL HVERDAGS
Les mer!

Uttern T53

BILLETTEN DIN TIL LANGE DAGSTURER
Les mer!

Uttern D59

CRUISE AVSTED
Les mer!

Uttern S45

EVENTYRET STARTER HER

Uttern S45 kombinerer alle ingrediensene for sikkert båtliv i en moderne, allsidig og elegant pakke. Gå ombord med familie og venner, og opplev en trygg og avslappende tur. S45 passer utmerket til turer langs kysten, på innsjøer og elver.

Uttern T53

SPONTAN, SPORTY, UIMOTSTÅELIG

Liten og lekker? Det er vanskelig å si seg uenig i det når du tar en titt på Uttern T53, den siste tilføyelsen i T-serien. Med en lengde på 5,23 meter, er denne båten den minste i bowriderfamilien. Men det er en som overgår alle forventninger med drivstoffkapasiteten og en kraftig motorkonfigurasjon.

For Uttern bowridere er allsidighet en selvfølge. Den elegante og moderne T53 ønsker både vannsportentusiaster, folk som liker å feste og solelskere velkommen. Ved akter ruver en stilig slepebøyle for vannski over en kraftig og pålitelig Mercury-motor.

Med en 110-liters drivstofftank har T53 den største drivstoffkapasiteten i sin kategori, som betyr at du kan dra lenger før du må fylle på tanken. I tillegg ligger den over gjennomsnittet når det gjelder muskelkraft. T53 kan skryte av Mercury motorkonfigurasjoner fra 80 og helt opptil 115 hk, noe som lar deg dra langt på et blunk. Liten er virkelig lekkert!

Føler du heller for å tilbringe tid i solen eller å få i gang festen? Hele baugområdet kan gjøres om til en stor solseng. Drinkene står trygt i koppholderne ved baugen eller i cockpiten. Og har vi nevnt isboksen som tilvalg?

I alle tilfeller, sikkerhet kommer først. Derfor er denne bowrideren designet med høye rekker, en gangpassasjedør i baugen og en dyp cockpit. Barn og voksne sitter eller beveger seg fritt rundt med T53.

Som T53s skipper kan du fornøyd håndtere sportsrattet med standard hydraulisk styring, en sjelden detalj på en båt i denne størrelsen. Den ergonomiske styreposisjonen er også utstyrt med komfortable seter som svinger, integrerte fotstøtter og SmartCraft instrumentering.

Uttern S53

BILLETTEN DIN TIL LANGE DAGSTURER

Ved styreposisjonen finner du en sittebenk som kan brukes begge veier og lar deg kjøre båten mens du sitter eller lener deg over. Standard hydraulisk styring og SmartCraft instrumentering lar deg kjøre S53 lett som en bris. Hva om du vil ta en pause? Bare skru av motoren og sving deg rundt 180 grader for litt sosialisering med passasjerene dine.

Med drivstoffkapasitet på 110 liter og en Mercury-motor på opptil 115 hk, tar denne båten deg langt på kortere tid, uten å måtte fylle like ofte. Slepebøylen for vannski (tilvalg) kombineres best med det kraftigste motoroppsettet. Du vil elske den sporty og pålitelige håndteringen med et slik oppsett.

Du kan forvente rikelig med plass til å oppbevare tingene dine. Oppbevaringen ved konsollen, for eksempel, har et eget rom for baugbordet, utvidelsen for solseng og en kjøleboks. Enda mer oppbevaringsplass er inkludert under hver sitteplass (baug, styreposisjon og akter) og under svømmeplattformen.

Uttern T59

Den redesignede Uttern T59 ser ikke bare mer elegant ut. Modellen har også blitt lengre og bredere, noe som gir deg mer plass om bord. Drivstofftanken er nå den største i sin kategori!

Et godt tilgjengelig avstigningsområde med stilige baugrekker gjør det enkelt og trygt å komme seg inn og ut av baugen. Bak gir en stor svømmeplattform med trinn over motorbrønnen enkel tilgang på begge sider av akterspeilet. Om bord er du garantert sikkerhet med en dyp cockpit, høye rekker og et lensesystem som holder cockpiten tørr. Det er trygt for både barn og voksne å gå rundt på Uttern T59.

Både fører- og passasjersetet står på en base i polyester. Dette gir økt komfort og en bedre føreropplevelse. Du vil også ha glede av sportsrattet, standard hydraulisk styring og Smart Craft-instrumentering, noe som gjør det enklere å manøvrere båten og å følge med motordiagnostikk. Har du kommet til et fint sted? Ta lunsjen eller middagen ved det nye cockpit-bordet med overflate i laminat eller til og med i ekte teak.

Uttern T59 har plass til seks personer. Er solslikking det viktigste for mannskapet ditt? Du kan omgjøre både baugen og cockpit til romslige solsenger. Det nye solsengsystemet i baugen er enklere å sette opp og har ingen løse deler. Foretrekker du fart og spenning? Da kan du gå for slepebøylen for vannski (tilvalg) eller wakeboard-tårnet. Med en Mercury-motor med opptil 150 hk blir dagene fulle av begeistringer.

Du finner oppbevaring for småting foran passasjersetet i tillegg til et oppbevaringsrom integrert i konsollen. Oppbevaringen for fendere er nå ved fribordet, så du behøver ikke lenger åpne alle oppbevaringsrommene for å lete etter fendere i siste liten

Uttern D59

Heilt nye Uttern D59 har blitt lengre og bredere sammenlignet med forgjengeren D57, men den er fortsatt den mest kompakte cruiseren. Det nye designet gir deg en større og mer elegant båt. En annen interessant ting: Økt komfort er kombinert med lengre båtturer, takket være den største drivstofftanken i denne kategorien.

Vår båt har Premium Edition som gir deg det du trenger av utstyr. Vi har satt sammen utstyrspakker som dekker det kundene ofte etterspør. Bestiller du Premium Edition sparer du cirka 10 prosent i forhold til å kjøpe utstyret separat.

Vi tar gjerne innbytte. Ta kontakt med oss for godt tilbud.

 

 

Uttern S59

Uttern S59 er en allsidig dagsbåt som passer til både praktiske ærender og moroturer. Midtkonsollen har god plass til å gjemme bort bagasje, matvarer og andre innkjøp, eller en piknik for en hel dag på vannet.

Både baugen og cockpit-området har flere bruksmuligheter. La oss starte bakfra. Det doble førersetet kan svinges mot akterbenken for en avslappende samtale når du tar en pause fra kjøringen. Under benken finner du mer oppbevaringsplass og bak frister to store svømmeplattformer deg ut i vannet.

Baugområdet kan omgjøres til spiseplass med et vakkert bord i teak. Og kan vi foreslå en høneblund etter maten? Bare pakk bort bordet og gjør hele baugen om til en komfortabel solseng.

Det sporty og romslige designet på S59 har flere funksjoner som lar deg ta det helt med ro med barn om bord. De kan vandre rundt i all trygghet takket være et høyt fribord, enkel tilgang til baugen på begge sider av konsollen, og håndrekker ved baug og rundt hele vindskjermen.

Du, på den andre siden, foretrekker nok heller å sitte i førersetet enn å gå omkring. Der håndterer du motoren med opptil 150 hk, drevet av den største drivstofftanken i denne kategorien. Dette gjør du helt uanstrengt med hydraulisk styring og SmartCraft-instrumentering som kontinuerlig måler all motordiagnostikk.

Top