Forhandlere
Flaskepost
Motta ukens tilbud og andre nyheter p� e-post

Åpningstid butikk:

Man - Fre : 08:00 - 16:30

Torsdag:  08:00-18:00

Lør: 10:00 - 15:00

verksted

Man - Fre: 08:00 - 16.00

Solheim Diesel AS ble startet i 1982, med reparasjoner av båter og båtmotorer.

Vi har som målsetning om å være førstevalget for båteieren i Sogn og Fjordane.
Vi har siden starten representeret sterke merkenavn, samt fulgt den løpende utvikling som båtbransjen har vært igjennom. Og vi har etterhvert utviklet oss, slik at vi nå har en godt utstyrt båtustyrsbutikk, stort delelager for våre motormerker samt salg av båter og båtmotorer. Men verkstedsdrift er fortsatt en svært viktig del av vår virksomhet, vi mener det er viktig å kunne tilby våre kunder gode service muligheter på produktene vi leverer.
Vi har derfor et stort og godt utrustet verksted og mekanikere som er oppdatert på produktene vi leverer. Vi løfter båtene på land med vår egen kran (inntil 16 tonn/45 fot).
Vi representerer sterke merkevarer som:
Yanmar, Volvo Penta, Mercruiser, Mercury, Yamaha, Suzuki, Askeladden, Quicksilver, HR Boats og Pioner.

Produkter
Vi lagerfører et bredt varespekter innen båtutsyr samt originale motordeler (Mercury, Mercruiser, Volvo Penta, Suzuki, Yamaha og Yanmar), fiskeutsyr, redningsvester, bekledning, gaveartikler, ja stort sett det en har behov for på og ved sjøen.

Service
Vi har verksted med god kapasitet og utfører service og vedlikehold på alle motormerker, men fortrinnsvis motormerkene vi er verksted for (Yanmar, Volvo Penta, Mercuiser, Mercury, Suzuki, Yamaha). Våre ansatte har fagbrev og lang erfaring.